اسید تارتاریک و پتاسیم، که به طور طبیعی در انگور وجود دارند، میتوانند در شراب شور شوند و در نتیجه نمکهای بی تارتارات نامحلول تشکیل شوند که در بیشتر موارد توسط مصرفکنندگان بهطور فزاینده شراب مورد توجه قرار نمیگیرند. تشکیل بی تارتارات پتاسیم و رسوب نهایی آن، علاوه بر غلظت آن، به دلیل شرایط شیمیایی/فیزیکی خاصی مانند مقدار pH، دمای نگهداری، درصد اتانول، وجود کلوئیدهای محافظ است.
Easycheck امکان نظارت بر پایداری تارتاریک شراب ها را با دقت و دقت بسیار بالا به لطف تست های بارش ISO که می تواند تا -4 درجه سانتیگراد انجام شود، ممکن می سازد.
Easycheck همچنین امکان مدیریت دقیق نتایج، هم از نظر نمودارها و هم از نظر رسانایی را فراهم میکند و ارزیابی مناسبترین درمانها را برای دستیابی به پایداری تارتاریک ممکن میسازد.