پایداری تارتاریک در شراب

اسید تارتاریک و پتاسیم، که به طور طبیعی در انگور وجود دارند، می‌توانند در شراب شور شوند و در نتیجه نمک‌های بی تارتارات نامحلول تشکیل شوند که در بیشتر موارد توسط مصرف‌کنندگان به‌طور فزاینده شراب مورد توجه قرار نمی‌گیرند. تشکیل بی تارتارات پتاسیم و رسوب نهایی آن، علاوه بر غلظت آن، به دلیل شرایط شیمیایی/فیزیکی خاصی مانند مقدار pH، دمای نگهداری، درصد اتانول، وجود کلوئیدهای محافظ است.

Easycheck امکان نظارت بر پایداری تارتاریک شراب ها را با دقت و دقت بسیار بالا به لطف تست های بارش ISO که می تواند تا -4 درجه سانتیگراد انجام شود، ممکن می سازد.
Easycheck همچنین امکان مدیریت دقیق نتایج، هم از نظر نمودارها و هم از نظر رسانایی را فراهم می‌کند و ارزیابی مناسب‌ترین درمان‌ها را برای دستیابی به پایداری تارتاریک ممکن می‌سازد.

آزمایشات آنالیز با آنالایزر پایداری تارتاریک Easycheck توسط متخصص ما Fabrizio Squartecchia انجام شد.

Easycheck Fabrizio Squartecchia
Easycheck Fabrizio Squartecchia
Easycheck Fabrizio Squartecchia