غذا


ابزارهای پیشرفته و مواد مصرفی آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی، ایمنی شیمیایی و میکروبیولوژیکی را برای شرکت های مواد غذایی بهینه می کند.

Steroglass هم تولید کننده و هم فروشنده اکثر برندهای شناخته شده در صنایع غذایی در ایتالیا است. ما به شرکت های مواد غذایی برای چرخه های تولید و فرآیندهای کنترل کیفیت آنها بهینه سازی می کنیم. خدمات پس از فروش بسیار ماهر و سریع به مشتریان این امکان را می دهد که به طور موثر کار کنند و همچنین مشاوره فنی ارزشمند و پایدار دریافت کنند.

ابزارهای استروگلاس که به تجزیه و تحلیل مواد غذایی اختصاص داده شده اند، آشکارسازهای فعالیت آب، تیتراتورها و آنالایزرهای چندپارامتری هستند

attività acqua

WATERLAB، تحلیلگر فعالیت آب

یک کنتور فعالیت آب با تکنولوژی بالا (aW) که تمام نیازهای فن‌آوران مواد غذایی و محققانی را که روی بهینه‌سازی مواد غذایی با ماندگاری طولانی کار می‌کنند، برآورده می‌کند. Waterlab برای انواع مشتریان در سراسر جهان طراحی شده است - از آزمایشگاه های کوچک آنالیز گرفته تا شرکت های بزرگ. سهولت استفاده، سرعت و دقت تحلیلی آن به Steroglass و در عین حال تثبیت رهبری خود در صنعت غذا، به رسمیت شناخته شده بین المللی داده است.

ماندگاری یک محصول غذایی بسته بندی شده بر اساس اندازه گیری فعالیت آب آن است، موضوعی که به طور فزاینده ای مورد توجه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نهایی است.

توجه بیشتر و بیشتر به ایمنی مصرف کننده به منظور جلوگیری از خطر سموم غذایی می شود.

برای صنایع غذایی ضروری است که غذاهای بسته بندی شده ای تولید کند که تا حد امکان ویژگی های تغذیه ای، جنبه های فیزیکی اصلی مانند بافت، تردی و رایحه را حفظ کند. همچنین دستیابی به طولانی‌ترین تاریخ انقضای ممکن بدون خطر حذف متأسفانه دسته‌های تولیدی از بازار بسیار مهم است زیرا تحت تأثیر رشد باکتری‌های ناخواسته قرار می‌گیرند و در نتیجه به اعتبار شرکت آسیب می‌رسانند

فلش تیتراتور


تیتراسیون یک تکنیک تجزیه و تحلیل بسیار رایج در غذا و نوشیدنی برای تعیین pH، اسیدیته قابل تیتراسیون، اسید اسکوربیک، کلریدها، نیتروژن، پروتئین ها (روش کجلدال) و غیره است.

FLASH بهترین راه حل برای تیتراژ و یکی از پرفروش ترین های ما در سراسر جهان است.

titolazione
analisi enzimatica

آنالایزرهای Hyperlab و کیت های آنزیمی و رنگ سنجی

 

تجزیه و تحلیل آنزیمی یک روش معمول در غذاها و نوشیدنی ها - مانند محصولات لبنی، تخم مرغ، گوشت، آب میوه، آبجو، شیر - برای تعیین قندها، اسیدهای آلی و سایر ترکیبات - سولفیت ها، فنل ها، یون ها و غیره است.

تجزیه و تحلیل آنزیمی، بر اساس آنزیم های خالص شده با کیفیت بالا، امکان اندازه گیری دقیق و خاص خصوصیات آنالیت ها را حتی در ماتریس های پیچیده می دهد، زیرا خواندن جذب اسپکتروفتومتری با غلظت آنالیت های مختلف مرتبط است (قانون لامبرت بیر).

کیت های آنزیمی و رنگ سنجی مایع، پایدار و آماده ما که با آنالایزرهای خودکار HYPERLAB استفاده می شود، به آزمایشگاه ها و شرکت های مواد غذایی کمک می کند تا با جلوگیری از خطاهای انسانی، آنالیزها را استاندارد کنند.

علاوه بر این، آنالایزرهای خودکار هزینه های کمتری را نسبت به روش های دستی امکان پذیر می کنند.

کیت‌ها همچنین کیفیت فرآیند تولید را به حداکثر می‌رسانند زیرا امکان کنترل دقیق و سریع مواد اولیه، محصولات نیمه‌تمام و نهایی را فراهم می‌کنند.