تیتراسیون یک تکنیک تحلیلی کمی بسیار محبوب است که برای تعیین دقیق مقدار یا غلظت یک ماده مفید است. بر اساس یک واکنش استوکیومتری بین آنالیت و یک معرف خاص (تیترانت) با غلظت مشخص که به نمونه اضافه می شود.
تیتراسیون خودکار امکان خودکارسازی فرآیندهای تیتراسیون و انجام آنالیزهای روتین قابل تکرار و دقیق را فراهم می کند.
تیتراسیون یک تجزیه و تحلیل ضروری در صنایع شراب و مواد غذایی و یک آزمایش معمول در آزمایشگاه های شیمیایی و دارویی است.
یک فرآیند تیتراسیون خودکار نیاز به توزیع معرف های کمکی و بورت های بسیار دقیق دارد و نمونه گیری خودکار اجازه می دهد تا هر مرحله از فرآیند خودکار شود.
فلش تیتراتور خودکار
فلش یک تیتراتور خودکار با کاربری آسان است که برای وسیع ترین طیف تیتراسیون پتانسیومتری طراحی شده است: اسید/باز، آرژانتومتری، ردوکس و یدومتریک.
فلش که در ایتالیا توسط Steroglass طراحی و تولید شده است، ایده آل است
آنالیزهای بومی :
pH، اسیدیته، SO2 آزاد و کل.
تجزیه و تحلیل مواد غذایی:
اسیدیته، کلریدها، اسید اسکوربیک، پراکسیدها و نیتروژن/پروتئین روی ماتریس های غذایی
تجزیه و تحلیل آب:
pH، رسانایی، قلیاییت و سختی آب