تخمیر در علوم زیستی فرآیندی است که طی آن میکروارگانیسم ها یا سلول ها در محیط های مصنوعی تکثیر و رشد می کنند.
مطالعات مربوطه را می توان در بخش های بیوتکنولوژی، دارویی، آرایشی، بالینی، گیاه درمانی، کشاورزی و مواد غذایی اعمال کرد.
برنامه ها و فرآیندها عبارتند از:
- رشد باکتری ها، قارچ ها، مخمرها، سلول های پستانداران
- تولید واکسن، آنتی بادی و آنتی بیوتیک
- تولید پروتئین و آنزیم
- تولید مولکول های دارویی
- پیوند بافت ها
- خوراک
- داروهای بیوسیمار
- سلول های بنیادی / سلول های CAR-T
- مواد مغذی
- پلاستیک های زیستی
- سوخت های زیستی
- جداسازی سلولی (سیستم های پرفیوژن)
تخمیر در صنایع غذایی
فرآیند تخمیر در صنایع غذایی شامل تعدادی از محصولات مختلف است. مهمترین باکتری در تخمیر، باکتری های اسید لاکتیک (LAB) هستند که با تخمیر گلوکز، اسید لاکتیک تولید می کنند که باعث پایداری میکروبی و افزایش عوامل تغذیه ای و ارگانولپتیک می شود.
Hyperlab SMART جمع و جور و همه کاره است که برای انجام آنالیزهای آنزیمی مورد نیاز برای کنترل کیفیت محصولات نهایی طراحی شده است.
تخمیر کننده ها و بیوراکتورها
Steroglass نماینده Getinge در تامین بیوراکتورها و تخمیرکننده های آزمایشگاهی در ایتالیا است.
تیم های ماهر ما می توانند به شرکت ها و آزمایشگاه های تحقیقاتی در مورد بهترین انتخاب و پیکربندی بیوراکتور مورد استفاده مشاوره دهند.